TRONDroid

Mobil üzletkötői kliens

Szeretné, ha a ‘terepen’ dolgozó üzletkötői rendelkeznének mind azzal a pontos, naprakész információval (készletek, várható beszállítások, folyamatban lévő gyártások, vevői tartozások, lejárt hitelkeretek, stb.), amivel a központban dolgozó munkatársak? Szeretné, ha a ‘terepen’ rögzített megrendeléseket a raktár irányítási rendszere azonnal kiértékelné, feldolgozná?

Akkor Önnek a TRONDroid-ra van szüksége!

A TRONDroid tetszőleges (7″-os táblagép ajánlott) Android alapú eszközökön futtatható alkalmazás és használata lehetővé teszi üzletkötői, képviselői számára, hogy munkájuk során a ‘terepen’ is on-line módon hozzáférjenek mind azon információkhoz, funkciókhoz, amelyek tevékenységük ellátásához szükségesek.

Mobil alkalmazás üzleti adatokkal?

Megnyugodhat! Az Ön adatainak biztonsága érdekében TRONDroid-ot úgy terveztük, hogy a működéséhez szükséges valamennyi adatot on-line, mobil internet segítségével tölt le ill. fel a központi rendszerből/rendszerbe, hogy az adatok mindig pontosak és naprakészek legyenek és a mobil eszközön ne kelljen semmilyen működéshez szükséges adatot tárolni. Ráadásul a mobil internet számla és a lefedettség miatt sem kell aggódnia, mivel munkatársaink a TRONDroid működését minimális adatforgalomra optimalizálták, így használatához nagy sebességű (pl. LTE) mobil internetre sincs szükség, minden gond nélkül képes működni klasszikus (GSM) hálózatokon is.

 

Sikerült felkeltenünk az érdeklődését?
Keressen meg minket,
hogy együtt még sikeresebbek legyünk!