Gyógyszer szerializáció Master fokon

  • 0

Gyógyszer szerializáció Master fokon

Gyógyszer szerializáció

A gyógyszer szerializáció ma Magyarországon — legalábbis a gyógyszergyártók körében — egyelőre inkább teher és a napi problémák, nehézségek fokozója, de mindenképpen költségnövelő tényező. Ráadásul sok piaci szereplő bizonytalan abban is, hogy az uniós szabályozás ténylegesen milyen napi kihívásokkal fogja szembesíteni jövőre, és azoknak hogyan, milyen módon fog megfelelni. Ismerős ez az eset a jelenleg sürgetőbb határidővel bíró GDPR kapcsán?

Azok akik a TRON Integrált Vállalatirányítási Rendszer gyógyszeripari felhasználói most fellélegezhetnek.

Gyógyszer szerializáció

Sokáig kellett rá várni, de végre elkezdődött! Fejlesztési együttműködés indul az olasz Antares Vision, a magyarországi MasterPrint Kft. és a Karakter 2000 Kft. között annak érdekében, hogy társaságunk gyógyszergyártó partnerei az egyetlen magyarországi fejlesztésű és teljes vállalati integráltságot biztosító rendszerükből kapcsolódhassanak a MasterPrint Kft. és az Antares Vision eszközeihez, berendezéseihez, megoldva ezzel a 2019. február 9-re esedékes gyógyszer szerializáció feladatát.

     

 

Az együttműködés eredményeképpen a MasterPrint Kft. és a Karakter 2000 Kft. partnereinek kezébe olyan megoldás kerül, amely egyszerre oldja meg a gyógyszergyártás során fellépő szerializációs műszaki, technikai feladatokat, a szerializációs adatok feltöltését az EMVO adatbázisába, biztonságos kapcsolatot biztosít az ellátási lánc egészére úgy, hogy vállalatirányítási rendszere közvetlenül kapcsolódik a szerializációs eszközökhöz.

 

Semmi sem változik és mégis minden megoldódik!

 

Szeretne többet tudni a szerializációs fejlesztésekről?

Rögzítse nevét, email címét és mi tájékoztatjuk

 

Gyógyszer szerializáció

A gyógyszer szerializációról röviden egy korábbi bejegyzésben.

Antares Vision

Az Antares Vison elismert szereplője a gyógyszer szerializációs piacnak, több mint 5 milliárd szerializált termékkel a világ számos országában.

MasterPrint Kft.

A magyarországi jelöléstechnikai piac meghatározó vállalkozása.


Leave a Reply

egy × kettő =