poinTRON

Azonosítás

Egyedi azonosítás

 

Elege van a papír, ceruza és vizuális azonosítás alkalmazása miatti hibákból, késedelemből?
Gyorsabb, megbízhatóbb, pontosabb kiszállítást, gyorsabb, pontosabb  leltárt szeretne?

 

Akkor használja a poinTRON raktári mobil terminál rendszert és egyedi azonosítás segítségével száműzze a káoszt, az elveszett cikkeket, csomagokat raktáraiból! A rendszer gyártófüggetlen eszközökön bármely üzemben, raktárban tetszőleges technológiával (QR kód, DataMatrix, RFID, stb.) segíti Önt, bárhol a világon. Mindegy, hogy a saját gyártású vagy a külső partnertől beérkezett árut raktáraiban hol tárolja, mert a TRON IVR – poinTRON páros ezt mindig tudni fogja és munkatársait a raktárakban megfelelően irányítja és ellenőrzi.

A gyors és pontos munkavégzéshez a poinTRON raktári mobil terminálok közvetlenül kapcsolódnak a termelés és raktár irányítási rendszerhez annak érdekében, hogy az onnan érkező utasítások és az oda továbbítandó adatok gyakorlatilag azonnal, késleltetés nélkül megérkezzenek feldolgozásuk helyére.

A poinTRON raktári mobil terminálok az áruk beérkezésétől a kiszállítási egységcsomagok szállításhoz rendeléséig a raktári tevékenységek valamennyi fajtáját egységes, platform független felhasználói felületen támogatják.

 

Sikerült felkeltenünk az érdeklődését?
Keressen meg minket,
hogy együtt még sikeresebbek legyünk!